Tuesday, January 31, 2012

Im ok.

Curhat by I E Z S M Y at 1/31/2012 02:01:00 PM
my spirit just back in now. selepas ke laut semalam. haha. sebelum tidur semalam aku dengar mp3 secara out-loud, sampai orang sebelah pun boleh dengar jugak kot. oh orang sebelah belum check in lagi yep. haha. that's my stress therapy kalau aku rasa macam dah naik gila. dengar mp3 kuat2 dan nyanyi kuat2 jugak memang awesome. people will say Im crazy. AAK? *maknanya?gi carik kat google.


tomorrow will be my last day of working. seminggu lebih jugak la bercuti. nak honeymun kat Payrisss.. *tangan kat dada mata ke atas. jadinya kena la siapkan kerja ofis sebelum bercuti. supaya kebarangkalian orang ofis akan call tu jadi kurang. ko tau jahhh, haku memang malas nak angkat call dari opis ni haaa... biasanya aku biar je, tapi kalau dah kali ke-3 call, ok itu urgent. baru angkat dan cakap baru lepas masak sambil suara buat2 penat. padahal dok tenung je hp tu sampai lagu habis. jahat. haha.


so far preparation mostly dah siap a week before. gotong royong masa cuti CNY dengan kakaks, abangs, anak sedaras untuk siapkan segala. so minggu ni, aku fokus dengan meeting with vendors. dan jugak some small diys' macam huda punya misai. kahkah! sebuk je nak misai2. candy buffet and guest book labels, centerpiece tags belum kerat lagi.


well, harap semua berjalan lancar la yek. bai!






mood buat kerja ofis dah ke laut. pulakk..




1 curhat:

Anonymous said...

wow...da samapi tarikh ye...selamat pengantin baru semoga berkekalan hgg akhir hayat ;)


zahrah :D

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting