Saturday, January 14, 2012

Wedding Preps - Random Week

Curhat by I E Z S M Y at 1/14/2012 09:23:00 PM
1) super busy last week. menyudah kan kerja2 ISO. as an ISO document controller, semua dokumen berkaitan ISO aku kena pastikan ianya lengkap. kang tak pepasal NCR pulak. maknanya Non-Conforming Report. ooo baru aku tau tu maknanya. kesian..

2) minggu lepas jugak appointment dengan butik2 baju kawen. fitting baju nikah, fitting baju kawen. haish berkejar aku lepas kerja kena ke butik pulak. 530 petang lebih sikit dah cabut. hehe. next time datang lagi untuk final fitting.

3) kad jemputan pun dah dapat minggu lepas. pihak kedai ter-print lebih 500 keping. ohh baiknya hati. tapi kena bayar lah sikit. sapa suruh ter-print banyak sangat kan. korang nak simpan pun tak ada makna, terpaksa la bayar lebih sikit untuk simpan sendiri. lepas ni handbag penuh ngan kad je lah, mana tau terjumpa kawan2, boleh seluk handbag bagi kad terus. yedak?hehe. bunting pulak aku mintak kale lain bagi kale lain. adoii dah la malas nak pikir. tak penting.

4) terpaksa lupa kan seketika McD, KFC, Pizza and other fast foods. sebab dapat amanat dari wedding planner yang buat baju kawen aku, "ko diet tau. jangan makan malam. nanti fitting tak muat baju aku tak tauuu. tak muat aku tak alter lagi dahhh.." pehh beliau sangat lantang berkata2. biasa lah nyah kan. mak suka nokss!

terus malam makan roti je. haa tau takut. sebelum ni makan cam hape je. ish ish ish. tapi dari mata kasarnya aku masih lagi cekeding. (-,-')

5) haa nak dekat dah tuuu.. sikit lagi sikit lagi... sila rujuk daisypath. kehkeh.




0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting