Thursday, January 5, 2012

Wedding Preps - 1 Bulan

Curhat by I E Z S M Y at 1/05/2012 09:29:00 AM
tengok daisypath kat atas tuuuuu... tinggal sebulan je lagi. haa tak tipu sebulan. tambah lagi, perempuan comel tu dah menghampiri lelaki comel yang menunggu sangat lama kat pintu gerbang tu.. sangat menghampiri dahhh... T_______T


sekarang aku sedang bertungkus lumus menyiapkan souvenir bag, baru siap tak sampai separuh. huehue. kadang2 rasa macam tak percaya je. dulu aku tolong kakak2 abang2 aku buat persiapan kawen diorang. aku lah yang memintal dawai buat bunga telur diorang yang beratus2 tu. sampai jari aku terpintal sekali. ok tipu. jari kena bakar dengan glue gun dah jadi perkara biasa. kehkeh. kak ina sila ingat hal ni. hehe.

tapi sekarang aku buat persiapan untuk diri sendiri pulak. time fly so fast kan. aku pulak nak kawen. aishh. nasib tak payah buat bunga telur pintal2 dawai lagi. haha.

semalam pulak dah mimpi ngeri pasal majlis kelam kabut. haishh pandai betul carik masa nak mimpi. betul2 yang tinggal sebulan ni haa.. malas nak pikir sangat. tu tandanya kena well prepare.

perlu ke jadi bridezilla godzilla atau zilla anak jiran sebelah? tak kot. tak perlu panik2 atau meroyan sana sini. nanti jadi lagi kelam kabut. tenang aje... =)







ok bai!






pagi2 mesti dengar lagu cintamukabulu tu. boring! eh cop buku ke bulu..?lalala~~






2 curhat:

Lina on Thursday, January 05, 2012 11:46:00 AM said...

hahaha sesungguhnya diriku tdk tau m'nai hal terbakar jari kena glue gun sib baik x melekat ek...apapun tq beli beli much lar utk bantuan itu

I E Z S M Y on Monday, January 09, 2012 11:57:00 AM said...

xapeee.. qistina pun dah besar kan. tiba2 hahaha!

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting