Friday, February 3, 2012

Wedding Preps - It's coming

Curhat by I E Z S M Y at 2/03/2012 11:21:00 AM


ikut daisypath lagi 2 hari. tapi kalau ikut aku, harini dah tinggal berapa jam je lagi, esok is another full day, so assume tinggal esok je lah kan. lagi sehari. boleh camtu? haha.

progress? ada lah lagi yang belum siap. tapi benda yang kecik2 aje lah. bukan benda yang besar2 macam vendor buat hal ke apa ke semua tu. most of my vendor is very commit to their work. well known, catering i pernah masuk paper. kau hade? hahaha. vendor lain memang dah biasa buat kerja kawen, jadi dah tau semua. bukan yang kutip kat mana2 pameran pengantin, pastu tak commit ngan kerja yang disuruh dan pengantin meroyan. tak payah nak cakap banyak lagi. paham2 je lah.

nervous? entah. belum rasa lagi. haha.

oh hari ni tak ada apa nak di repek kan. tak ada idea dah. =D jadi, terima lah senyuman dari ku sebelum menjadi aaaa..aaaaa kbai!


























0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting