Sunday, July 25, 2010

*Wtf!!!!

Curhat by I E Z S M Y at 7/25/2010 09:54:00 PM
agak kepenatan hari ini...tadi keluar dengan si dia, survey barang...nak beli, tak gaji lagi...so lihat2 lah dulu.. =)

title tu macam marah kat sesuatu kan...hihi..memang pun...blog saya cannot enable comment and share links...macam sial je..ish...dah cuba banyak kali, tak boleh jugak....apsal yek?dah merata pegi edit blog, setting, design segala, still tak boleh jugak.. >( takkan nak buat blog baru kot...ohhh please tak ada masa untuk itu...nak bukak yang ini pun ambik masa... T__T

so tak ada mood nak membebel panjang2...lagi pulak sekarang tengah kepeningan ni.. @_@

aaa...anyone yang tahu macamana nak enable balik comment n share links please private message kat facebook or email me.......thank u!!!

notasajasajatambah: pening lah!!tak tau nak tambah apa...huh..


0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting