Thursday, July 22, 2010

*Update yang banyak+panjang

Curhat by I E Z S M Y at 7/22/2010 12:21:00 AM
hmm..tak tau nak letak title apa kat atas..hentam aje tu...=) this post for the last 2 days..tak sempat nak update terus sebab kepenatan+penat+malas nak on laptop n cucuk wayar streamyx..budak ni kalau datang penyakit malas memang macam ni..ish..ish..ish...=)

19 July - bekerja di siang hari...malam teman si dia tengok Mantra..siap telefon untuk booking lagi..takut penuh or tak sempat beli tiket..ye lah, kalau tak tengok nanti si dia merajuk pulak..ish..mengada betul! dah lah aku ni jenis tak minat cerita seram gitu..sabar je lah..ish! tiket pukul 8, rushing jugak lah keluar..n mungkin Tuhan nak tolong kami, semua traffic light jadi hijau..haha..tak payah melangok tunggu merah ke hijau..hihi..dah sampai, bagi nombor reference pada pekerja tu, n dia cek, 'booking has expired'..what the ***!!dia kate nak booking kena setengah jam sebelum masa tayangan..tadi masa aku telefon kau tak cakap pulak kan..sangat sengal sungguh..nasib baik tak ramai, n terus beli tiket..huh..sabar je lah...masuk dengan perasaan yang...me.ngan.tuk..haha..banyak kali menguap..then boring..2,3 kali tanya si dia, bila nak habis?hihi..si dia senyap, sebab tengah fokus konon2..habis pukul 930..hmm tak lah lama sangat cerita..terus pegi makan kat mamak..roti tisu, mi sup..saya punya..nasi goreng usa..si dia..ikut kan nak order lagi, tapi hmm..tolong jangan gelojoh..=D sampai rumah, pukul 11..memang tak sempat nak update...hihi.......

20 July - bekerja di siang hari...cuma i got an invitation from vistana hotel regarding on their ramadhan buffet..tahun lepas saya dah pegi..n tahun ni mereka jemput lagi..actually me n my boss je yang dijemput dalam invitation card tu..tapi my boss said, kalau boleh ajak yang lain2 lagi..so i call the in charge there, wether boleh bawak lagi 3,4 orang, n they said can..just emel the names..ok..n total 7 orang yang pegi...=)
pukul 5, rushing pegi ke Kuantan Parade..hunting for tudung..rasa macam dah berbulan2 carik tudung yang sesuai for that day..tak jumpa jugak..dush..dush!!hantuk kepala kat bantal!!last2, beli tudung untuk mak aja..simple, plain, no bling2 beading segala, myr30..dush lagi..apa benda yang mahal entah..ish..n now still hunting for my tudung..sigh.....=/

today - bekerja di siang hari..hehe..mesti boring ayat ni asik kat depan aje..=) im wondering n thinking to cut my hair...lagi?hehe...entah la..rasa macam malas nak simpan rambut panjang macam dulu2..sampai paras pinggang...lepas tu berguguran ke lantai...huh..menyampah bila lihat keadaan banyak rambut atas lantai..=/ zaman rambut panjang mungkin dah berakhir pada saya..heeee...

lebih kurang macam ni..?hmm..tapi kena pikir banyak kali jugak sebelum kerat..takut tak jadi seperti di gambar..menyesal tak sudah pulak dah....=) siapa2 yang teringin nak kerat rambut, tapi nak adjust wether sesuai dengan bentuk muka, sila try kat sini...Note: sila pilih gambar yang diambil dari arah depan..


notasajasajatambah: ada jualan gudang lagi...tapi no money sudah...=(



0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting