Tuesday, July 13, 2010

*Dalam dilema...

Curhat by I E Z S M Y at 7/13/2010 11:29:00 PM
sangat2 dalam dilema...bila la tarikh yang sesuai nak resign ni...ish..ish..sekejap2 nak resign sekarang...sekejap2 lepas raya..biar dapat gaji untuk bagi duit raya anak2 sedara yang sedozen tu..hmmm...bila dapat kerja yang berlambak, orang ni nak tu, orang tu nak ni...oiii aku bukan robot lah!kalau robot pun boleh meletup sebab kerja overload sangat...memang masa tu pikir nak ugut resign...tapi...bilaaaaaa!??!!??argghhh...!!nak karaoke lagu my chemical romance!!huh..tiba2 pulak...hahaha..meroyan kejap... =D

si dia pulak...kesiannya...minggu ni kena outstation 5 hari..start esok..pegi kemaman..lepastu hari jumaat pergi temerloh sampai ahad...kesian abang...tak dapat saya pegi jualan gudang parkson tu..saya nak beli comforter..tapi abang tak kasi dengan alasan dah beli...abang oiii, itu simpan untuk kawin la..tak kan nak pakai sekarang kot...ish...aik?tiba2 marah dia pulak..tadi kesian...hihihi..ok kesian balik...tak pe lah bang, kita ni kuli je...bukan boss yang besar..suka suki je bagi arahan...macam mandur kat kilang estet, bagi arahan kat budak kilang suruh buat itu ini..kau tau besarkan badan je..heh...dah macam penguin tau...tau la boss boleh dapat apa je cepat, tapi agak2 lah jugak..jangan la melampau sangat kot...orang benci tauuuu...sangat benci..siap kutuk ngumpat lagi..eee...dah start benci dah ni...rasa nak buat drawing je kat kereta proton p****** & s***** n** dia tu...konon best ah kereta tu..tak heran lah pakcik makcik wehh!!bila pikir kan dia tu, rasa nak resign cepat2 je...hmmm tunggu lah masa yang sesuai..akan ku blah kan diri dari situ jugak..tahun ini...yess...sabar...sabar.........T__T


notasajasajatambah : jom tolong saya buat drawing kat kereta2 tu...wahahahaha!!(gelakjahat!)



0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting