Friday, November 19, 2010

Preparation #7

Curhat by I E Z S M Y at 11/19/2010 10:49:00 PM
jam sudah pukul 3 pagi. dan saya masih belum tidur. walaupun mata sudah separuh seksi seperti garfield. comel gebu gila ok! tiba2. haha =

mari update di pagi hari. macam tak boleh tunggu esok pulak kau ni kan. haihhh...

ok teruskan.

ini adalah update yang dah confirm ok. di ulangi confirm. yang sebelum2 ni banyak betul perubahan, especially tang hantaran tu. huishh pening den.

1. hantaran, kebanyakan nya barang makanan. setel, 1,2 minggu sebelum boleh di beli. no kain sampin, no kasut/capal, no men's product bla bla. huh hampeh. gubahan, kakak saya buatkan.
2. kanopi, tak jadi. mak kata jangan membazir, makan kat atas rumah aja. tetamu bukan beribu2 lemon hatta beratus2 pon. tak sampai 50 pun. hahaha. =D baiklah mak.
3. makan tengahari, masak sendiri. senarai lauk, perlu bagitau ke?hihi. yang simple aja.
4. souvenir, surprise!! =) plus gula2 sikit.
5. pelamin mini, diy. kakak saya akan buatkan jugak, barang2 hiasan separuh beli, separuh pinjam.
6. make up, my beloved bestie.
7. baju, hujung bulan ni akan di ambik dari butik.
8. veil, my beloved cousin buatkan. thank you!
9. dulang hantaran, hmmm tengok la minggu depan or minggu lagi satu baru ambik. hihi.
10. last but not least..... CINCIN. yey sudah di booking. sebab cincin tu adalah satu2 nya kat kedai emas tu. so sudah di booking, dan di simpan. tunggu masa bayar penuh, dan ambik. dan di sarung ke jari, dan di pakai sampai bila2. heee.. >_<

tamat menaip jam, lebih kurang 345 am. dah pegi tidur sekarang!!!!! eh jap2 ada satu lagi...

notasajatambah: hari ni dapat gi telok chempedak, tebus photoshoot tak jadi hari tu. yey!

0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting