Monday, September 26, 2011

Open house + Boling + Bini2 ku Gangster

Curhat by I E Z S M Y at 9/26/2011 11:49:00 AM


.

Sabtu-day schedule.


Open House.

open house di rumah sepupu. pegi dah petang, dalam pukul 5, sebab tunggu si dia balik dari outstation. nasib start lepas zohor so takde la dikira lambat datang jugak. tapi masa sampai tu dah takde orang sangat. alah lantak lah. sedara je pun. bukan orang lain. ehe..tapi agak segan sebab biasa datang dengan mak ayah, tapi hari tu datang sendiri. terasa segan giteww.. tapi sebab ada makanan ku redah jugak. haha. *gelojoh!



Boling.

dan lepas siap makan, off to Megalanes Kuantan. haaa dah lama tak membaling bola kannn.. tapi aku tak main, sebab tak ada mood. kalau main jugak, memang balingan kau akan bersepah, dan kau akan terasa adrenalin merembes2 keluar sebab bengang. last2 semua orang kena marah. kadang2 tujuan main boling untuk release tension, tapi dapat tension pulak, sebab bola tak ikut arahan. *hampeh!

lagi pun, hujung minggu ramai yang bawak family keluar mem-boling. so agak terganggu kalau nak main. *eceh ngegada pulak dia ni. macam tempat boling tu dia punya sorang. jadi, si dia je yang bermain, aku duduk je jadi pompom girl. haha!



Bini-bini ku Gangster.

lepas memboling, tengok wayang puleee... keseluruhan, agak bagus ceritanya. eceh cam pengkritik pilem pulak. hehe. aku agak suka watak Manja tu, depan suami jadi sweet isteri mithali gitew, tapi kat luar ganasss...

"abanggg!!"



"anjeeee!!"



sweeeetttt...! (^_^)



aku suke part ni.. ahaa..hehe. yang dah tengok tau la..yang belum sila tengok. tapi 18tahun ke atas je ok.








ok dah bai!






(+_+)






0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting