Sunday, January 9, 2011

Hari Bermalasan ..hari ni je la...

Curhat by I E Z S M Y at 1/09/2011 12:21:00 PM
hari ni je la boleh melepek kat rumah, tanpa perlu hadap ketas2 meja komputer orang2 ofis dan bos yang bossy, boring ok. huh.


hari ni je lah boleh bangun lambat sikit, sikit je ok. dari hari2 lain.


hari ni je lah boleh tengok tv. hari lain jangan harap lah, balik keja dah penat, terus terkam bantal ngn selimut. eh cop mandi dulu ye.. heee (^_^)


hari ni je la boleh hadap laptop seharian sampai tak tau nak buat apa dah.


hari ni je la boleh tido banyak kali tanpa perlu malu2. =D


hari ni je la boleh search apa2 yang patut untuk diy hari besar saya nanti. uh nak jugak.


perempuan ni memang banyak cengkadak lah. ish ish ish. geleng kepala ramai2. (-_-')


oh ye satu lagi... hari ni je la boleh tengok ANUGERAH JUARA LAGU KE 25. haha promot jap. meh tengok FAIZAL TAHIR perform. hari2 kat ofis dok dengor lagu Hanyut tu. Yuna, Ana Rafalli, Momok, eh bukan Tomok lah, Bunkface, Hujan etc...lupa dah..hehe. jangan lupa malam ni, pukul 9 ke 830? cehh apa daa..
sapa lah yang dapat grand prize nanti ek..abang superman tu kot...iihhhii..


huaarrghhhh!!

nak bangun ke tido balik..??hmm...haha.


notasajatambah: hari ni je laaa..... =/


0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting