Friday, January 8, 2010

*the rempitss....=)

Curhat by I E Z S M Y at 1/08/2010 07:41:00 PM
gempar..gempar..!setelah beberapa bulan naik kerete ke tmpat kerja, dan hari ini saya naik MOTOR...di ulangi MOTOR...(ceh..ingat ape la td gempar2 tu..haha) almost 9 months asik naik kerete je, so hari ni naik la kerete due tayar plk...huhu..sgt awkward pd permulaan..ye lah, biase naik trus duduk sandar, siap blh baring+pelok bantal+betolkan air cond+tukar2 channel radio n volume+++.....tp hari ni duduk diam dan tak blh buat bende2 tu semua, kalo buat alamatnye selamat lah saye atas katil hospital...haha....and hari ni jgk rase mcm dh turun takhta pon ade, sbb...haihh sbb lagi...hmm sbb naik kerete blh pndang slack aka sombong pd sape2 yg naik motor, (konon mcm die sorang je la ade kerete..hihi)tp harini org yg berkerete plk pndang sombong pd saya...aaa...sgt karma itu..

oppss...tlupe knape saya bermotor hari ini kan..oohh...sbbnye...laaa sbb lg...ish..biar lah..bace je..hari ni si dia, actually ptg smlm dia hantar kerete utk di spray cat..kesnye die telah me-modifiedkan kerete dgn meletak spoiler, skirt, sluar dan segala itu tetapi cat di kedai lain..so the result is, org di kedai cat tu telah mengecat keretenye dgn sgt cincai mcm cat sekadar suke2 aje..(sile bygkan ianya sgt teruk...) dan sudah rugi bduit2 di situ...sbb tu die tpksa hantar di kedai lain untuk repair cat yg rosak..dan terpakse mghulur bduit2 jgk di situ...ish..ish...sgt pemurah lah si dia tu...haha...=B...hrp2 kali ni cat elok..kalau tak saya tpakse dgr dia mengeluh, mngomen, dan geram thdp kerete2 lain yg cat nye elok...ouuhh tidak...
*dari jauh nmpak tak ada cacat cela..tp bila tgk dari dekat, catnya sgt kasar...(dari segi cat)
**dari jauh nmpak mcm kereta mainan saya mase kecik dulu..haha..(dari sudut pandangan peribadi saya =D)


p/s:esok pun kene naik motor lagi....oohhhh......=(



0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting