Monday, July 9, 2012

Senin yang _______ (sila isi tempat kosong)

Curhat by I E Z S M Y at 7/09/2012 10:46:00 AM
oh dont disturb me please, my sleep is so precious.


bangun pagi memang liat.. bese lah hari senin kan. lagi2 semalam hujan, langsir tutup sebab takut kilat, jadi pagi tadi bilik gelap, sejuk. si dia? berbungkus sedap gila dengan comforter. jeles. aku tetap kena bangun jugak. dah siap mandi, baru kejut si dia.


amekaw. hari ni lambat. si dia lah, sebab masuk pukul 8, aku tak pe. HR kan, sukati la nak masuk pukul berapa. peehh bahagia hidup kan. tolong jangan tiru perangai ni. hehe. macam biasa, pergi ofis dia dulu, punch card, baru hantar aku.


beli sarapan sebelum aku masuk ofis. bayi perlu makan, kalau tak dia sepak + guling2 dalam perut. aktif sikecik ni sekarang. (^_^)


minggu lepas checkup, seronok tengok sikecik main2 dalam perut. tangan kat muka, kaki kat muka, satu badan doktor bagi tengok. ok kira jari dia ada berapa, 1,2,3,4,5.. doktor tolong kira. haha. paling best, dapat tengok part 'tu'. suka sangat daddy dia. dah boleh beli barang secara spesifik dan detail untuk sikecik.ohh 'tu' adalah rahsia. hehe.


lagi seminggu lebih nak puasa, tak lama dah nak raya. eh aku pikir raya lebih2 pulak. puasa dulu la oi.

minggu ni ada special day aku. ehe. lagiiiii 3 hari. huehue.


mengomel secara random. ok lah tu, aku bukan selalu update pun. lagi suka tidur je. haha. okbai.










maru kucing bulat comel yang suka kotak. nak cubit pipi dia, nak tarik misai dia, nak pelok dia!
aarrrggghhhhh!!








0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting