Saturday, December 25, 2010

Im Back Yawwww!!!

Curhat by I E Z S M Y at 12/25/2010 12:25:00 AM
okeh, tarik nafas........hembus........tarik lagi......hembus.......tarik lagi.......cikgu kata yang ketiga kena hembus kuat2.....ok..HEMBUS! make sure bukan angin bawah yang keluar ye..iihhii..dah cukup..merepek tuh..

saya tak tau nak mulakan macamana...hampir sebulan jugak senyap.. hihi.. yelah, tengah2 buat preparation untuk bertunang, tiba2 hilang terus tak update dah..hehe..bukan sengaja ye..di kala kesibukan yang amat, memang tak ada masa, perasaan, perasan, bla bla untuk update blog..kalau saya update blog ambik masa yang agak lama terpacak depan laptop, memikirkan ayat2 best nak bagi korang baca kan, so better ambik masa tu untuk buat preparation pertunangan saya. so dalam masa hampir sebulan yang lepas, memang saya tak aktif berblogging, tapi kalau kat facebook yes, anda boleh jumpa saya online kadang2. hehe. =)

alhamdulillah pada 18.12 yang lepas saya dah jadi tunangan orang..eh tunangan si dia. heee..

ohhh ye..nak mengomel sikit kejadian2 selepas dapat status tunang orang ni.

dah habis cuti, masuk ofis, first2 yang nak di tengok, ha mana cincin?tengok sikit..huh sibuk je. dalam hati. =D

lepas tu, mana gambar nak tengok. ish tak sabo2. dalam hati lagi.

lepas tu lagi, macamana dah jadi tunang orang sekarang?? macamana apa?macam ni je lah. biasa je, tak ada beza pun. kali ni bukan dalam hati. =D

lepas tu lagi lagi, bila nak langsung?kawin?nak makan nasi minyak? setahun lagi. tunggu ye. oh ye kami tak buat nasi minyak, nasi beriyani. haha. bukan dalam hati jugak.

itu lah soalan2 yang mesti di tanya. dah macam wajib sangat kalau tak tanya tu macam mulut jadi gatal2 pulak. saya bukan nak komplen or tak bagi tanya, tapi kadang2 rimas lemas jugak, kalau tak tanya tak boleh ke??huhu. -_- hmm entah la, benda macam ni dah jadi darah daging setiap orang..so, tips2 bila dah bertunang siap sedia dengan soalan yang akan di tanya, susun jawapan siap2. bila orang baru nak tanya, ok kita dah tau soalan dia, tak abis tanya lagi dah jawab. haha. kurang ajar pulak jadinya tu. moralnya, jangan tension lah, layan aja. lama2 akan senyap jugak. =)

entry ni saya update sikit, dan selepas ni entry2 adalah dari pertunangan saya, stay tune....!!

nah..saya bagi teaser sikit (e_~)



notasajatambah: nak tambah apa? blur =/

0 curhat:

 

The memorable memory.. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting